De Leden van het team van  van Viskayaks.nl zijn kayakvissers die met hun enorme ervaring  en enthousiasme de kayak vissport promoten.

Door hun kennis van  het kayakvissen, hengels, kunstaas,de technieken en de velen uren op het water  hebben ze een knowhow opgebouwd waarmee wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Tom Verbunt en  Johan Vis

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[pe2-gallery class=”alignleft” ] IMG_0953(1).JPG  IMG_2619(1).JPG  baars 52 cm.JPG

Mijn naam is Johan Vis en ben samen met Bram eigenaar van de Hobie Kayak Shop en Viskayaks.nl

Van alle manieren om te vissen is het kayakvissen voor mij die met de meeste uitdaging en voldoening  zo is  deze hobby uitgegroeid  tot een echte verslaving. Naast het vissen op zeebaars  neemt ook het vissen op het zoete met name snoekbaars een steeds grotere plek in.      Zelf vis ik voornamelijk met een hobie Outback  omdat deze zeer stabiel is en je op plekken te water  kan waar dat met geen enkele boot mogelijk is.      Ik vind het ook geweldig om met een paar goede visvrienden nieuwe stekken uit te proberen en gezamenlijk mooie vissen naar boven te halen.      Door het kayakvissen heb ik veel leuke mensen leren kennen en daar een paar goede vrienden aan overgehouden die mijn visdagen elke keer weer speciaal maken.

Hoogte punten in de afgelopen jaren zijn de start van de winkel en natuurlijk de vistrips naar Costa Rica zelfs bij het bekijken van de foto’s kan ik er weer van genieten.

Het vangen van grote Roosters en Trevally’s van uit een kayak is een onvergetelijk avontuur.

Heel erg trots ben ik op ons Team, kayakvissers in hart en nieren met enorm veel ervaringen.      Die door hun enthousiasme ware ambassadeurs van het kayakvissen zijn

Favoriete hengels Illex  Element Rider s225H, Illex Pepper, Pezon & Michel Vertical specialist en de hengels uit de Gunki reeks

Favoriet kunstaas Chatterbeast, SK Pop, x-rap en van de shads de Ammoniteshad en NSJB 112

Tot op het water ,

Johan

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Tom Verbunt

 

[pe2-gallery class=”alignleft” ] tom 3.jpg  tom 2.jpg  tom 1.JPG

Hallo, mijn naam is Tom,
Sinds 12 jaar heb ik de wedstrijdvisserij op het zoete en het vissen op platvis verruild voor 1 van de mooiste visserijen die er bestaan, de zeebaars, weliswaar toen nog van de kant.
Eind 2009 kwam hier verandering in door de aanschaf van mijn eerste Hobie Outback.     Een weloverwogen keuze, na veel snuffelen op het net en enkele geslaagde huurtochten.
De kayak heeft de mogelijkheden binnen mijn passie dusdanig verruimd, dat deze absoluut niet meer weg te denken is.  Jagende vissen die vroeger ver buiten schot bleven zijn opeens veel bereikbaarder, evenals een hele hoop zeer interessante stekken.
Een goed jaar geleden werd het plan opgevat om onze activiteiten uit te breiden naar het zoete.  Doelwitten daar zijn snoekbaars, snoek, baars en roofblei.  Deze doen, met het juiste materiaal,  in niets onder voor de zoute tegenhanger, en inmiddels heeft de verslaving hier ook zijn duistere intrede gedaan.  Voordeel, en ook soms nadeel: er is nu geen enkel excuus meer om niet te vissen.
Naarmate de ervaring toeneemt,  zo ook de berg hengelspullen.  Een dozijn hengels en hele dozen shads verder, staat met stip op 1 de Gunki serie van Pezon & Michel.  Voor mij perfecte “werkpaarden” voor zoet of zout.  Qua kunstaas vis ik heel graag met de megabass X-layer en de bass-assassin turboshad op zeebaars, en op het zoete scoren de Illex ammonite shad en de good old Culprit goed.
Verder smaakte de trip naar Costa Rica van vorig jaar naar meer, dus …. wordt vervolgd,  absoluut!!!
Tot aan, en hopelijk vooral OP het water.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________