HomevistripWorld Predator Classic Kayak Open

Op 19,20,21 en 22 juni vindt de World predator Classic plaats te Hellevoetsluis,deze prestigieuze viswedstrijd heeft dit jaar naast de bootwedstrijd ook een Kayak viswedstrijd deze vind plaats tijdens de WPC op 21 en 22 juni.

Het doel is om 3 snoekbaarzen ,3 baarzen en een snoek te vangen en de lengte van de vissen tellen voor het resultaat, vang je meer vissen dan tellen de grootste.

Uiteraard is dit een catch, photo and release wedstrijd

Voor de boot wedstrijd is het inschrijfgeld aanzienlijk voor de kayak wedstrijd wordt een donatie van minimaal € 50,– gevraagd die in het geheel ten goede komt van het Kankerfonds

De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk met een sit on top kayak vanaf 18 jaar,met een maximum van 40 deelnemers.

Er zijn al veel inschrijvingen uit Duitsland Engeland België en Nederland (zie deelnemers lijst) dus wacht niet te lang.

Voor inschrijvingen en de diverse regels ga naar http://www.worldpredatorclassic.com/world-predator-classic-kayak-open/

Uiteraard stellen de sponsoren mooie prijzen ter beschikking zo is er onder andere voor de eerste plaats een ticket voor het wereldkampioenschap dat dit jaar in Nederland gevist word te Vinkeveen.

Bram en ik denken dat dit een wedstrijd is die je niet wil missen , de kayakvissers die wat minder competitief zijn zullen ook hier een geweldige tijd hebben .

2 dagen vissen met 40 kayakkers in een geweldige ambiance staan voor een ultieme beleving op het water,maar ook daarna is er voor van alles gezorgd.

Hoop jullie op het water te zien.

Johan

Comments are closed.