HomeAlgemeen“Terug naar de brug”

IMG_0764.jpg IMG_0849.jpg IMG_0846.jpg IMG_0832.jpg IMG_0831.jpg

Op 31 augustus organiseert Viskayaks.nl de tweede editie van het vis-kayak evenement “Terug naar de brug”.       Ook deze keer zullen we starten vanuit Katseveer, er is daar een ruime parkeerplaats om je auto achter te laten.      Leden van het Team Viskayaks zullen daar aanwezig zijn om je op weg te helpen, de niet Oosterschelde kenners krijgen de nodige informatie daar wat betreft stekken.      Er kan gestart worden vanaf 10.00 uur het water komt dan nog op maar geeft voor de hele vroege vogels de gelegenheid om bij het Goesse Sas te vissen. Het is om 12.30 uur hoogwater daarna vis je stroomafwaarts richting de Zeelandbrug.       De teamleden bij de start zullen met de laatste deelnemers mee het water op gaan  maar uiterlijk om 13.00 uur .      Om 18.00 uur moet iedereen binnen zijn bij de Hobie Kayak Shop in Colijnsplaat  en zal de BBQ beginnen en kan onder het genot van een drankje de ervaringen en sterke verhalen uitgewisseld worden.      Het beste is het om je kayak bij de achterste trailerhelling op het droge te trekken de eerst is voor de meeste een beetje modderig.

Uiteraard volgen er nog updates van dit evenement met kaartjes zodat dit voor een ieder duidelijk is.

Kosten inclusief BBQ en drankje € 20.00, op geven bij mij johan(at)viskayaks.nl

Uiteraard is een ieder verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veiligheid, deelname is geheel voor eigen risico.       Een drijf/zwemvest is verplicht gebruik het ook.

Na de BBQ is er vervoer om je bij je wagen terug te brengen.

Johan

 

 

Comments are closed.