HomeAlgemeenKayak Wars

Kayak Wars is een vistoernooi dat een jaar duurt,dit oorspronkelijke Amerikaans initiatief vindt nu ook vanuit Engeland en Nederland veel belangstelling.    Het is een toernooi voor teams ,van 1 februari tot 14 december, waar je punten kunt verzamelen voor alle gevangen vissen ,uiteraard vanuit de kayak.    Een team moet bestaan uit 3 tot 5 teamleden.

Zo kun je in je eigen viswater gewoon meedoen aan dit toernooi.    Als je een vis hebt gevangen maak je een foto van deze vis op een meetlint als bewijs.    Als je thuisgekomen bent kun je eenvoudig je visfoto uploaden naar kayakwars die de gegevens van iedereen bijhouden.    Dit vanaf het punt dat je je hebt opgegeven.    Het leuke van Kayakwars is dat het weinig verplichtingen heeft ,je gaat gewoon vissen zoals je dat altijd gewend was op je eigen water in je eigen tijd.

Wereldwijd doen er al zo’n 250 teams mee.

In Engeland hebben ze al genoeg teams bij elkaar, de laatste update was 8 teams en veel opgaven om een team te vormen.    Er moeten  minimaal 4 teams in een regio zitten .   In Nederland hebben  Ronald Daniel en Leo  in ieder geval de spits afgebeten en het eerste team gevormd .    Er zijn momenteel al drie teams gevormd maar er kunnen er nog veel meer bij . Raf de Graef  heeft op het forum al het een en ander hier over geschreven en een Nederlandse vertaling van het reglement gemaakt.    En is bezig de Teams bij elkaar te krijgen om dit jaar mee te kunnen doen met onze eigen regio.     Het is ook nog mogelijk dat het de regio noordwest Europa wordt en in dat geval zijn er al genoeg teams om de wedstrijd door te laten gaan.     Het zou erg leuk zijn als we vanuit Nederland en Belgie met een sterke bezetting voor de dag komen.

Heb je belangstelling om mee te doen met een team of als je geen team hebt kunnen we uit individuele deelnemers een team samenstellen neem dan kontakt met ons op of met Raf.

Voor meer informatie kijk op www. kayakwars.com

Johan

Comments are closed.