HomeNieuwe Hobie Pro Angler 12!

[pe2-gallery class=”alignleft” ] pa12b.jpg pa12d.jpg pa12a.jpg pa12c.jpg[/pe2-gallery]

Afgelopen week is de officiële release geweest van de nieuwe Hobie Pro Angler 12.

Het is een voor en door de sportvisser ontworpen viskayak die zeer compleet is uitgerust. Vanaf heden is er dus een Pro Angler 12 en een Pro Angler 14 in de Hobie Mirage serie.

Deze nieuwe kajak is weer een stap verder en heeft echt een aantal erg mooie nieuwe opties gekregen ten aanzien van zijn grotere broertje. Hij is wat model en vorm betreft erg dicht bij de huidige Pro Angler gebleven echter een stukje korter en kleiner.

Er zitten erg veel nieuwe en slim doordachte opties op die echt voor en door een visser zijn ontworpen. In het filmpje wordt er uitgebreid op in gegaan. Even kort samengevat. De kajak is zowel links als rechts te besturen. Heeft een nieuwe zitting gekregen welke echt in elke optie te verzetten is.  Ze hebben 5 kilogram gewicht kunnen besparen. De kayak biedt opbergruimte voor 4 plano tackle boxen. Het installeren van een visvinder is nog nooit zo simpel geweest. Ze hebben een transducer gat gemaakt en de complete kabel doorvoer schitterend weggewerkt. Dus niet meer boren en lijmen. De officiële uitlevering in Amerika staat gepland voor juni dus hij zal kort daarop ook wel in Europa verkrijgbaar zijn. Bekijk de filmpjes en de foto’s  om een goed indruk te krijgen van dit nieuw model. Wij zijn in ieder geval enthousiast met de huidige specificaties.

Opgegeven specificaties en afmetingen:

 

Lengte : 3,66 meter

Breedte :  91 centimeter

Gewicht :  44,4 kilogram

Capaciteit : 227 kilogram

Kleuren : Papaya, Olive en Dune (geel, groen en wit)

 

 

Comments are closed.