HomeAlgemeenmateriaalNieuwe Lowrance producten voor de kayakvisser!

Afgelopen zaterdag waren Johan en ik op de Deltavissers beurs in Ouddorp. Het was wederom een gezellige beurs ondanks de slechte weersomstandigheden kwamen er toch weer een grote hoeveelheid hengelsporters bij elkaar. Er stond in de hal naast ons een stand van Holland Nautic. Deze toonde de nieuwste producten van Lowrance. Wij verwachten het meeste van de nieuwste kleine visvinder serie van dit merk. Er komt in 2012 een nieuwe visvinder in een klein formaat. Wel met een super scherp beeld , heldere lcd kleuren display en temperatuursensor. De Elite 4 de serie een goede keuze voor de kayakvissers verwacht ik. Dit is een kleine compacte unit met een zeer scherpe weergave. Schermafmetingen zijn 3,5 inch en voorzien van een 83/200 Khz transducer.

Je kan in deze Elite 4 serie kiezen uit 5 verschillende modellen, de meest uitgebreide  zelfs met een kaartplotter of Down Imaging.

Volgens de fabrikant is het ‘s werelds voordeligste compacte echolood/kaarplotter combinatie.

[pe2-gallery class=”alignleft” ] lowrance.jpg[/pe2-gallery]

De Elite 4x 83/200 Khz.

De advies verkoop prijs van deze unit is slechts 216 Euro stuk voordeliger als de huidige kleuren units.

Tevens komt Lowrance met een montage set om je transducer onder je kajak te monteren. Deze wordt doormiddel van de Scuppehole achter de zitting geplaatst. Je kan zo het geheel mooi wegwerken.

transducerdoorvoer1.jpg

 

Op de onderstaande 2 foto’s zie je eerst de bovenzijde en daarna de bovenzijde. De kabels kunnen zo mooi worden weggewerkt in de kajak. Je kan helaas geen bandensetje meet gebruiken die door je scupperhole’s wordt geplaatst.

transducerdoorvoer.jpg   transducer.jpg

Beide producten zijn nieuw en zien er veelbelovend uit voor het gebruik in de kajak.

 

 

 

 

Comments are closed.