HomevistripCosta Rica

Deze zomervakantie heeft Rob Buisman wederom de wateren aan de westkust van Costa Rica onveilig gemaakt.Dit maal had Rob er voor gekozen met zijn familie naar midden Amerika te togen om daar  gezamelijk  de vakantie door te brengen en ook om met zijn zoon Tymo een paar grote vissen  te vangen.Er moesten tenslotte records worden verbroken.De vorige Rooster van +/-120 cm was leuk maar dat kon beter. Deze missie werd met veel succes afgerond door het vangen van enorme Roostervissen, wat een enorme kanjers.

Gelukkig was er voor Rob in November nog een gaatje om met Bram en mij  het nog eens dunnetjes over te doen en zijn de tickets geboekt.

Uiteraard is het niet alleen lol maken maar moeten Bram en ik ook hard werken ,om de Vistrip met 9 man van Februari voor te bereiden,wat een excuus.

Voor deze enthousiastelingen hier het filmpje van Rob en Tymo over het vangen van deze recordvissen, en natuurlijk ook om alle thuisblijvers lekker te maken.

Johan Vis

 

Comments are closed.