HomeAlgemeenmateriaalSteun voor Ram-mounts

[sthumbs=121|122|123|125,200,4,n,center,]

Al langere tijd waren wij op zoek naar een andere manier voor het gebruiken van de Ram hengelsteun.  Het monteren van de Ram bal was voor sommige kayakers een probleem en omdat meerdere kayak bezitters aangegeven hadden toch liever geen gaten in hun geliefde Hobie te boren zijn we op zoek gegaan naar een andere oplossing.

In samenwerking met Piet den Hartog hebben wij een bal gemaakt die zo in de hengelsteun van de Hobie kayak gestoken kan worden.

Vandaag heb ik het eerste exemplaar ontvangen en  ga ik hem in de praktijk testen,het zit als een huis dus ik ben er van overtuigd dat het goed werkt.

Het grote voordeel is naast dat je geen gaten in je Kayak hoeft te boren dat je hem zowel links als rechts kunt gebruiken en dat het geen obstakel is als je je kayak omgekeerd op het dak van je auto wilt vervoeren.

De balsteun is uitgevoerd in zoutwater bestendig aluminium en is zeer binnenkort leverbaar.

Johan

Comments are closed.