HomeAlgemeenmateriaalHorizontale Hengelhouder

[sthumbs=138|137|136|135,200,4,n,center,]

Een nieuwe nuttige Hobie accessoire heeft het licht gezien.

Een horizontale hengelhouder die vast op je kayak gemonteerd wordt .Deze hengelhouder is onder andere ontworpen voor mensen die in de branding vissen en geen hengels rechtop in de kayak mee willen nemen voor het geval ze in een golf omslaan(gespoeld worden) en hun lievelings hengel geknakt uit het water moeten vissen. Maar ook voor de mensen die de ervaring hebben met het gooien van pluggen en de plug in een onoplettend moment blijft haken in de hengel die achter op de kayak staat, en zo een hengel slopen door op die manier een hengeloog er af te gooien.Het is dan nog te repareren maar blijft vervelend.

Een goede lezer begrijpt hier spreekt de ervaring, en als het je gebeurd baal je behoorlijk want het gebeurd natuurlijk altijd als het goed is en je de baarzen ziet slaan, …was tenslotte niet voor niets zo onvoorzichtig.

Een groot voordeel is uiteraard ook de bereikbaarheid van je hengels, je kunt snel van hengel wisselen zonder capriolen uit te halen om een hengel achter je vandaan te pakken en je andere achter je op te bergen.

De hengelhouder is gemaakt voor 1 hengel maar zoals je op de foto’s ziet passen er ook 2 in.

Er is ons beloofd dat ze snel leverbaar worden en ben benieuwd naar het gebruik in de praktijk maar ziet er voor als nog goed uit.

Johan

Comments are closed.