HomevistripLeo vangt een metersnoek in de Hobie kayak!!

 [sthumbs=195|194|193|196,144,4,n,center,]

Mijn eerste meter

Vandaag heb ik mijn persoonlijk record verbeterd. Het stond op 98 cm en nu over de meter namelijk 102 cm.

Ik was gaan vissen op het Haringvliet om te gaan verticalen. Vanuit het haventje waar ik het water opging moest je een klein kanaaltje door, waar ongeveer 3 meter water stond, om op het haringvliet te komen. Ik dacht, laat ik m’n shadje even slepen tot ik op het grote water ben, misschien zit de snoekbaars wel ondiep met dit mooie weer.

Maar het shadje van 9 cm werd gegrepen door iets groots en het duurde ook wel even voor dat ik kon zien wat het was, ondertussen werd ik alle kanten opgesleept door dit monster.

Oei dat is een flinke dame, gelukkig zit het shadje gunstig gehaakt want met een 30,00 nylon onderlijntje ben je ze zo kwijt natuurlijk.

Ik moes ook nog uitkijken voor een voorbij komende veerpont maar gelukkig was de vechtlust er eventjes uit en kon ik ruimte maken. Daarna nam ze weer een run met mij er achteraan.
Maar uiteindelijk was ze moe en kon ik ze in de kayak krijgen. Het onthaken was zo gebeurd maar hoe krijg je die nou helemaal op de foto.
Dat is dus niet gelukt, daar is een kayak te klein voor. Maar na het meten bleek ze toch 102 cm te zijn.
De eerste meter, yes, yes, yes.

Verder met verticalen op de snoekbaars heb ik één aanbeet gehad en dat was het. Maar toch zat ik heel de dag met een big smile in de kayak.

Leo

http://trapkayak.blogspot.com/

Comments are closed.