HomeAlgemeenZeebaarsseizoen Oosterschelde
Do not try this at home

IMG_0157.jpg

Helaas is de zeebaars weer vertrokken voor een tijdje en kunnen we alleen maar dromen van de zoutwaterstekels voorlopig! Afgelopen jaar was voor ons best een goed visseizoen op de Oosterschelde.

Jammer dat ze het overdags vaak niet deden en je meestal pas s’ avonds een goede kans maakte. Toch kijken we terug op een leuk visjaar in 2010. Het was voor ons verder een heel druk jaar. We hebben een winkel geopend en zijn best tegen wat probleempjes aangelopen. Het is lastig om naast je gewone baan een winkel te runnen. Daarnaast vissen we natuurlijk graag en bezig zijn met je hobby is wel leuk. Het heeft aardig wat van ons beiden gevraagt en we hebben ook onze doelstellingen een beetje bij moeten stellen gedurende het seizoen. Voor 2011 zijn we al weer nieuwe plannen aan het maken en hebben we in ieder geval besloten om meer te gaan samenwerking met Peter de Kock, de zondagen de kayaks te gaan verhuren en de winkel van meer accessoires te gaan voorzien. Ook deze nieuwe website en de nieuwe webshop zijn een nieuwe start! Wij hebben er veel zin en hopelijk maken er in 2011 weer nieuwe vissers kennis met het kayakvissen! Als je eenmaal verkocht bent…

bram marcraft.jpg


Comments

Zeebaarsseizoen Oosterschelde — Reageren?

Geef een reactie