HomeAlgemeenVlieland

Afgelopen weekend een paar dagen naar de waddeneilanden geweest om daar te vissen op zeebaars. Gekozen voor Vlieland. Je kunt op Vlieland niet met je eigen auto terecht en moet dus een fiets huren. Omdat je er niet bekend met de plaatselijke visserij neem je best veel spullen mee. We hadden allen een lange spinhengel mee een kortere hengel voor de pluggen en een nog korter stokje voor de poppertjes. Andre had vliegvisspullen bij. Ontzettend leuke paar dagen gehad. Totaal andere visserij als hier aan de Oosterschelde en serieuze branding en stroming. Je hebt daar ook echt een waadpak/wetsuit nodig om te kunnen vissen. Samen met Andre, Didier, Jelmer & Peter elke dag 2 visssessie’s gedaan. Erg vroeg en aan het einde van de middag nogmaals. Mooie zeebaarzen gevangen en alles aan de pluggen!! Andre wist ook met de vlieg mooie baarzen te vangen!! Echt een spectaculaire dril is dat om te zien.

Klik op het linkje voor een kort filmpje gemaakt door Andre. http://vimeo.com/15422003

Of bezoek de website van Vimeo.com en zoek op Vlieland. Ook tussen de Oktober kantvangstberichten van Zeevisland staat het linkje!


Comments

Vlieland — Reageren?

Geef een reactie